Servei informàtic personalitzat a Girona i rodalies

Reparació d’ordinadors, personal shopper informàtic, servei remot, urgències informàtiques i molt més a la ciutat de Girona i rodalies.

Servei tècnic

Muntatge, instal·lació i reparació d'ordinadors. Servei de recuperació de dades i reparació de disc durs corruptes.

Personal Shopper

Necessites comprar un ordinador, component o accessori informàtic i no tens temps? Seré el teu personal shopper informàtic.

Servei remot

Tens algun problema amb l'ordinador i no tens temps per portar-lo? Tranquil/·la! És possible resoldre-ho remotament!

Servei a domicili

T'ofereixo el meu servei tècnic informàtic in situ dins la ciutat de Girona i rodalies. Hi haurà un cost addicional pel desplaçament.

Servei d'urgència

Si tens alguna urgència informàtica fora de l'horari comercial i no saps a qui acudir, parlem-ne. Hi haurà un cost addicional pel servei.

Assessorament

T'assessoraré per la compra del teu nou dispositiu (ordinador, tauleta o mòbil) i te'l configuraré perquè hi puguis començar a treballar.

Contacta amb mi

Quines necessitats o inquietuds informàtiques tens? Vols més informació d’algun servei? Necessites un pressupost per una reparació o la compra d’un nou ordinador? Emplena el formulari i et contestaré en un màxim de 48h.
Informació bàsica sobre protecció de dades. Responsable: Albert Oller Sánchez. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin a això). Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Informatico Girona i proveïdors legitimats externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica a la informació addicional. També es pot instar reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Ir arriba